Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

BOUWHEK HERAS ANTI-CLIMB M500 150x35mm 30/42mm MET HOEKJES

Prijs per 1 stuk(s)
€ 71,86 € 59,39 € 59,39
Voor 17.00 besteld = dezelfde werkdag verzonden
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Er is een oplossing voor bouwhekken die niet voldoende bescherming bieden tegen dieven en vandalen - het speciale Anti Climb-hek van Heras. Met extra smalle mazen van slechts 35 millimeter en verticale draden die boven het frame uitsteken, is overklimmen vrijwel onmogelijk. Hierdoor blijven waardevolle apparatuur en materialen veilig op hun plek.

Het Anti-Climb bouwhek van Heras biedt niet alleen bescherming, maar zorgt ook voor minder ongelukken en diefstal op uw terrein, wat het tot een zeer kosteneffectieve investering maakt. Daarnaast is het voorverzinkte bouwhek veilig voor uw handen, zonder scherpe zinkresten. De ingelaste hoeken geven het ijzersterke frame een nog langere levensduur.

De fijne maas en het stabiele draagvermogen maken het mogelijk dat één persoon dit bouwhek kan monteren, wat tijd en moeite bespaart. Uit veldonderzoek is gebleken dat het bouwhek M500 Anti-Climb meer meters kan worden gemaakt in minder tijd. Voor snel, eenvoudig en efficiënt monteren wordt het gebruik van de Heras Hekdrager geadviseerd.

Het Anti-Climb bouwhek is 100% rondom gelast, waardoor het ook geschikt is om doeken aan te bevestigen. Bovendien kunt u een bordje op maat toevoegen dat aan beide zijden van de hekwerklijn zichtbaar is.

Voor een solide plaatsing adviseren wij het gebruik van bouwhekvoeten, en met de handige klemmen kun je de hekken moeiteloos aan elkaar koppelen.

Kies voor de betrouwbare bescherming van het Heras Anti-Climb bouwhek en geniet van de veiligheid en efficiëntie op uw bouwterrein.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 93100033
manufacturer Heras
Maaswijdte 35x150 mm
Gewicht per bouwhek 27 kg
Breedte per bouwhek 350 cm
Hoogte per bouwhek 200 cm