Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

BOUWHEK HERAS M90 MIDDENBUIS TYPE B 76x300mm 30/42mm 4/4mm DRAAD MET HOEKJES

Prijs per 1 stuk(s)
€ 104,87 € 86,67 € 86,67
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Een terrein, bouwplaats of project kan volledig afgezet worden met bouwhekken. Zo kan er ongestoord en daardoor veilig doorgewerkt worden. Een van de veel gebruikte bouwhekken is het M90 model met middenbuis van Heras.

het onverwoestbare bouwhek M90 met middenbuis, is een ware aanwinst in ons assortiment. De stevige staalmat wordt zorgvuldig met de hand op het frame gelast, en de extra verticale middenbuis, eveneens handgelast, zorgt voor een verhoogde stijfheid en minder torsie van het bouwhek. Deze traditionele hekken zijn allemaal naverzinkt, wat betekent dat ze eerst met de hand worden gelast en vervolgens bij de verzinkerij van een dikke zinklaag worden voorzien om roestvorming tegen te gaan.

Corrosie is geen probleem bij onze naverzinkte bouwhekken, doordat ze voorzien zijn van een dikke zinklaag en handmatig gelast worden. Hierdoor gaan ze langer mee en zijn ze ideaal voor gebruik op meerdere projecten of op locaties dichtbij de kust.

Voor een solide plaatsing adviseren wij het gebruik van bouwhekvoeten, en met de handige klemmen kun je de hekken moeiteloos aan elkaar koppelen.

Kies voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het Heras M90 bouwhek met middenbuis, een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 93100001
manufacturer Heras
Maaswijdte 76X300 mm
Breedte per bouwhek 350 cm
Hoogte per bouwhek 200 cm