Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

72321550 VOEGENBAND KAB-125

Prijs per 1 strekkende meter
€ 10,10 € 8,35 € 8,35
Voor 17.00 besteld = dezelfde werkdag verzonden
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie

Productinformatie

Deze band wordt gebruikt als afdichting voor stortnaden in betonwerk. Hier zijn enkele kenmerken van het stortvoegenband:

  1. Materiaal:

    • Het KAB-stortvoegenband bestaat uit een hoogwaardige thermoplastisch kunststof. Dit suggereert dat het band is gemaakt van een duurzaam en hittebestendig plastic materiaal.

  2. Zwelband-rondprofiel:

    • Het stortvoegenband heeft een zwelband-rondprofiel. Dit houdt in dat het band is ontworpen met een specifiek profiel dat het zwelproces vergemakkelijkt.

  3. Hoog expansievolume:

    • Het zwelband dat in het stortvoegenband is geïntegreerd, heeft een hoog expansievolume. Dit betekent dat het band in staat is om aanzienlijk uit te zetten wanneer het in aanraking komt met bijvoorbeeld water. Dit kan helpen bij het afdichten van de stortnaad.

  4. PVC:

    • PVC is een van de materialen is die wordt gebruikt in het stortvoegenband. PVC is bekend om zijn duurzaamheid en waterbestendige eigenschappen.

  5. KAB-profiel:

    • Het KAB-profiel is een specifieke variant van het stortvoegenband. Het wordt beschreven als een stortvoegenband met geïntegreerd zwelband, wat betekent dat het band ontworpen is om zowel de functie van een stortvoegenband als een zwelband te vervullen.

In het algemeen wordt dit type stortvoegenband gebruikt in betonconstructies om te voorkomen dat water of andere vloeistoffen de stortnaden binnendringen. Het zwelproces van het band zorgt ervoor dat het zich uitbreidt en de naad afdicht, waardoor een effectieve dichting ontstaat.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 72321550

Downloads voor dit product