Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

TOPCON LASER RL-H5A - INCL. LS80X LADEN VOORKANT

Prijs per 1 stuk(s)
€ 1.284,11 € 1.061,25 € 1.061,25
Voor 17.00 besteld = dezelfde werkdag verzonden
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Topcon RL-H5A horizontale bouwlaser + LS80X Handontvanger
Door het grote werkbereik en nauwkeurigheid heeft u met de Topcon RL-H5A een topproduct in handen. Met een werkgebied van maximaal 800 m heeft deze bouwlaser alles wat je nodig hebt om waterpas vlakken uit te zetten. Gemakkelijk in gebruik en er is in één as handmatig afschot in te stellen. Met deze functie en de hoge precisie van 0,5 mm / 10 m is de zelfnivellerend Topcon RL-H5A een absolute topper. De Topcon RL-H5A draait met een snelheid van 600 rpm en de automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden. De Topcon RL-H5A wordt door Jakodirect.nl standaard,zonder extra kosten, met laadplug aan de voorzijde geleverd. Hierdoor kan de laser van buitenaf geladen worden, ook tijdens gebruik.

Laadplug aan de voorzijde:
De Topcon RL-H5A wordt af fabriek niet met een laadplug aan de voorzijde geleverd. Veel mensen vinden dit vervelend, omdat het accupack uit de laser moet worden gehaald om de accu aan de achterzijde op te laden. De laser kan op dat moment niet worden gebruikt. Ook kan al het vuil en vocht wat op de laser zit zo eenvoudig in de laser terechtkomen, wat de levensduur van de Topcon RL-H5A niet ten goede komt. Wij leveren deze laser met een laadplug aan de buitenzijde! Wanneer de accu leeg is kun je dus gewoon doorwerken.

Handmatig enkel afschot:
De Topcon RL-H5A heeft de mogelijkheid één as handmatig onder een helling in te stellen tot ± 5%. U kunt de helling instellen door de Topcon RL-H5A aan te zetten m.b.v. de Aan/Uit-schakelaar en dan op de linker of rechter "Slope-toets" te drukken. Het afschot inde X-as van de Topcon RL-H5A gaat lopen, als het afschot (bijna) berijkt is drukt u nogmaals op de linker of rechter "Slope-toets". De Topcon RL-H5A stopt nu met afschot instellen, het fijnafstellen van de helling kunt u doen d.m.v. de linker of rechter "Slope-toets" kort of langer in te drukken. Wanneer u de Topcon RL-H5A uit en weer aan zet m.b.v. de Aan/Uit-schakelaar, keert de laserstraal weer naar het waterpasniveau terug.

Ontvanger gebruik:
Bij de Topcon RL-H5A kan gekozen worden uit verschillende ontvangers. De standaard ontvanger is de Topcon LS-80L er kan ook gekozen worden voor de luxere Topcon LS-100D of Spectra HL-450 mm ontvanger.

Reparatie en kalibratie:
Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 50100256
manufacturer TOPCON
Zelfnivellerend 5 °
Werkbereik 800 m
Rotatiesnelheid 600 RPM
Meetnauwkeurigheid 4,8 mm op 100 meter
Bescherming IP66
Werkduur 60 uur
Oplaadbaar Ja
Bedrijfstempratuur -20° | +50°