Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

WASBORSTEL KRANZLE

Prijs per 1 stuk(s)
€ 88,09 € 72,80 € 72,80
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Roterende wasborstel met borstelkop ø180 mm, verlenging 400 mm rvs
De Kränzle roterende wasborstel is de perfecte metgezel voor het grondig reinigen van diverse oppervlakken. Met zijn roterende borstelharen en wateraansluiting zorgt deze wasborstel voor een effectieve en moeiteloze reiniging.

Dankzij het roterende mechanisme verwijdert de borstel gemakkelijk vuil, vet en aanslag van verschillende oppervlakken, zoals terrassen, stoepen, vlonders en meer. De zachte borstelharen zorgen voor een veilige en krasvrije reiniging, zelfs op delicate oppervlakken.

De Kränzle roterende wasborstel is eenvoudig aan te sluiten op een hogedrukreiniger met een quick-connect koppeling. Hierdoor kun je direct aan de slag met je reinigingsklus. Bovendien zorgt de wateraansluiting ervoor dat de borstel tijdens het gebruik constant wordt bevochtigd, wat zorgt voor een efficiëntere reiniging.

Met de Kränzle roterende wasborstel bereik je professionele reinigingsresultaten met gemak. Voeg deze handige accessoire toe aan je hogedrukreiniger en geniet van een grondige en effectieve reiniging van al je oppervlakken. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van de Kränzle roterende wasborstel voor al je schoonmaakbehoeften.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 49900051
EAN 4012314012002
manufacturer Kränzle
Lengte 400 mm
Diameter 180 mm
Ingang M22 BUS
Maximale temperatuur 35 °C
Pijplengte 342 mm