Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN" 20-85MM BEREIK 150MM BREEDTE

Prijs per 1 stuk(s)
€ 338,44 € 279,70 € 279,70
Levertijd: 1 tot 10 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare steenknipper voor het nauwkeurig en efficiënt knippen van stenen? De STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN" van Orit is de perfecte keuze. Met deze geavanceerde knipper kun je eenvoudig koppelstenen en andere steensoorten knippen, waardoor je bouwprojecten probleemloos verlopen.

De STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN" van Orit is ontworpen met gebruiksgemak en precisie in gedachten. Met zijn stevige constructie en krachtige hydraulische aandrijving kun je stenen met een dikte tot 150 mm moeiteloos knippen. De knipper is voorzien van verstelbare mesjes, zodat je de gewenste snijdikte kunt instellen voor een perfecte afwerking.

Dankzij de innovatieve functies van de STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN" kun je snel en nauwkeurig knippen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met de veiligheidsvoorzieningen kun je met gemoedsrust werken en maximale controle behouden tijdens het knipproces. Bovendien is de knipper eenvoudig te bedienen, zelfs voor gebruikers met beperkte ervaring.

De producten van Orit zijn van uitstekende kwaliteit en bieden veel gebruiksgemak. Bestel vandaag nog de STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN" en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen. Met deze knipper kun je tijd en moeite besparen bij het knippen van stenen, terwijl je toch een professionele afwerking behaalt. Kies voor de betrouwbaarheid en prestaties van Orit en maak je bouwprojecten succesvol met de STEENKNIPPER "KOPPELSTEEN".

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 16100347
EAN 8718026802332
manufacturer Orit
Gewicht 13,5 kg
Maximale knipbreedte 150 mm
Minimale kniphoogte 20 mm
Maximale kniphoogte 85 mm