Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

ELEMENTEN KNIPPER "ELEMENT" 10-400MM BEREIK 650MM BREEDTE

Prijs per 1 stuk(s)
€ 1.146,62 € 947,62 € 947,62
Levertijd: 1 tot 10 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare elementenknipper voor je bouwprojecten? De Elementenknipper "Element" van Orit is de perfecte keuze. Deze knipper is ontworpen om snel en nauwkeurig betonnen en natuurstenen elementen te knippen en is ideaal voor gebruik in de bouw- en constructie-industrie.

De Elementenknipper "Element" van Orit is voorzien van een hoogwaardige hydraulische aandrijving die krachtige prestaties levert en moeiteloos betonnen en natuurstenen elementen tot een dikte van 400 mm kan knippen. Bovendien is deze elementenknipper gemakkelijk te bedienen en vereist het minimale onderhoud.

Met de verstelbare mesjes en spindels van de Elementenknipper "Element" van Orit kun je nauwkeurige en strakke sneden maken voor je bouwprojecten. Het robuuste ontwerp garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik. Daarnaast is deze elementenknipper uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, waardoor je veilig en efficiënt kunt werken.

Bestel de Elementenknipper "Element" van Orit vandaag nog en profiteer van onze snelle en betrouwbare levering en scherpe prijzen. Met de Elementenknipper "Element" van Orit kun je tijd en geld besparen bij het knippen van betonnen en natuurstenen elementen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Orit en bestel de Elementenknipper "Element" vandaag nog.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 16100346
EAN 8718026802493
manufacturer Orit
Gewicht 88 kg
Maximale knipbreedte 650 mm
Minimale kniphoogte 10 mm
Maximale kniphoogte 400 mm