Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

KRUIWAGEN ELEKTRISCH M-E-BARROW ALU NOKA 160L

Prijs per 1 stuk(s)
€ 2.411,86 € 1.993,27 € 1.993,27
Levertijd: 1 tot 10 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

De Matador elektrische kruiwagen Noka 160L is een krachtige en veelzijdige kruiwagen uit de M-E-Barrow lijn van Matador. Met een laadvermogen van 160 liter kan deze kruiwagen eenvoudig grote hoeveelheden materialen zoals zand, grind, tuinafval en bouwmaterialen vervoeren. Een beladen Noka 160L heeft daarnaast een 25% lager tilgewicht dan vergelijkbare kruiwagens.

De elektrische motor van de Noka 160L is sterk genoeg om een maximale snelheid van 6 km/u te bereiken, waardoor je efficiënter en sneller kunt werken. De motor werkt stil en is milieuvriendelijk, waardoor je niet alleen tijd en moeite bespaart, maar ook je ecologische voetafdruk verkleint.

De kruiwagen heeft een ergonomisch ontwerp met een verstelbare handgreep, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om ermee te werken. De wielen zijn, naast dat ze lekvrij zijn, ook ontworpen voor maximale stabiliteit en wendbaarheid, zodat je gemakkelijk door smalle doorgangen en over oneffen terrein kunt manoeuvreren.

Daarnaast is de Noka 160L uitgerust met een krachtige en duurzame batterij, waardoor je tot wel 8 uur lang onafgebroken kunt werken. De batterij kan eenvoudig worden opgeladen met behulp van de meegeleverde lader, en het duurt slechts enkele uren om de batterij volledig op te laden.

De Matador elektrische kruiwagen Noka 160L is een betrouwbaar en robuust hulpmiddel dat je zal helpen om je werkzaamheden sneller en gemakkelijker uit te voeren. Met zijn grote laadvermogen, krachtige motor en duurzame batterij is de Noka 160L de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om zware lasten te vervoeren.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 13520222
EAN 8719638513388
manufacturer Matador
Inhoud 160 l
Materiaal bak Polypropyleen