Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

AFWERKSPAAN HAL200Li - 5.0 AH 2ST ACCU'S18V - BALK 200CM - IN SORTIMO L-BOXX

Prijs per 1 stuk(s)
€ 1.800,48 € 1.488, € 1.488,00
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

De HAL200 Li is de nieuwste innovatie van Lievers in de lijn van de op accu aangedreven afwerkspanen. In navolging van de K150 accu variant is nu ook de HAL200 klaar om emissievrij gebruikt te worden. Bij aankoop van de HAL200 Li ontvang je nu 2 accu's, een snellader en de luxe sortimo koffer.

Tijdens het ontwerpen van de HAL200 Li zijn veiligheid, gebruiksgemak en efficientie de belangrijkste uitgangspunten geweest van Lievers. Door een speciaal ontworpen symmetrisch profiel is het met de HAL200 Li mogelijk om zowel voor- als achteruit te werken. Dit zorgt ervoor dat de HAL200 Li niet alleen één van de meest milieuvriendelijke afwerkspanen is maar ook één van de meest veelzijdige afwerkspanen op de markt is.

De motor en bijbehorende elecktronica van de HAL200 Li zijn speciaal zo geoptimaliseerd dat het mogelijk is om het toerental te regelen met een toerentalregelaar. Dit maakt het mogelijk om met de HAL200 Li het aantal trillingen per minuut aan te passen naar de omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de HAL200 Li dé afwerkspaan is als je
een perfect glad resultaat wilt bereiken.

De batterijen van de HAL220 Li zijn dezelfde als die van de welbekende, krachtige P18Li accu trilnaald en de K150Li accu afwerkspaan en dus uitwisselbaar. Met één batterij kan tot ruim een half uur worden gewerkt.

Net als de P18Li en de K150Li is de HAL200Li voorzien van een borstelloze elektromotor. Deze elektromotor heeft dus geen koolborstels, waardoor de machine een langere levensduur en lagere onderhoudskosten heeft.

De HAL200Li is uitermate geschikt voor het afwerken van betonvloeren. Door de symetrische 2 meter balk is het bijzonder glad afwerken. De HAL200Li is geschikt voor ieder bouwbedrijf dat veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is de HAL200Li de afwerkspaan voor iedereen die snoerloos en zonder emissie wil werken.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 12110111
manufacturer Lievers
Werkbreedte 200 cm
Aandrijving Accu
Trillingen per minuut 11.000