Let op: uw browser wordt niet ondersteund:

Deze website ondersteunt uw (verouderde) browser niet en zal mogelijk niet goed werken.

Download hier een recente versie van Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

WERKPLATFORM MAB3001 4-6X1,5M 3000 KG

Prijs per 1 stuk(s)
€ 13.019,60 € 10.760, € 10.760,00
Levertijd: 1 tot 4 werkdagen
+
  • Het grootste assortiment ruwbouw artikelen
  • Productreviews door onze specialisten
  • Handig al je bestellingen beheren op een plek
Productinformatie
Specificaties

Productinformatie

Het werk- en metselplatform MAB 3002 is een uitstekend werk- en metselplatform dat is geschikt voor de woning-, industrie- en ruwbouw. Met het platform bespaar je energie en geld door het bouwproces te versnellen en de werklast te verminderen.

De MAB 3002 heeft een hoge norm gezet op het gebied van zuinigheid, kostenbesparing en eenvoudige bediening. Het platform ondersteunt de metselaar zowel ergonomisch als in de werkprocessen. Dankzij de korte opbouwtijden is het platform zeer flexibel inzetbaar. Het metselwerkplatform heeft een draagvermogen van 3.000 kg en is 4,1 m lang (6,0 m met uitschuifbare looppaden links / rechts), 1,62 m breed en bereikt hefhoogtes tussen 0,57 en 3,00 m. De elektrische / hydraulische aandrijving wordt gevoed met 400 V.

Het werkplatform vereenvoudigt en versnelt metselwerk in de woningbouw, industriebouw, utiliteitsbouw, renovatie en bekisting. Doordat het basisframe is voorzien van een symmetrisch geplaatste cilinder, bereikt het platform een optimale gewichtsverdeling en een constant draagvermogen gedurende de gehele hefhoogte. Zijwaartse bolverlengingen verbeteren de stabiliteit en zorgen voor een optimale aanpassing aan de omstandigheden op de bouwplaats. Om het verplaatsen van het platform over de bouwplaats te vergemakkelijken, is als optie een insteekwielenset verkrijgbaar.

De antislip traanplaatbekleding op het werkplatform zorgt voor een veilige ondergrond, zelfs bij vochtig weer. De dubbelwerkende hydraulische cilinder heeft een veiligheidsklep die de hydraulische druk tijdens het transport verlicht, wat de levensduur ten goede komt. Een praktisch leuningframe verbetert de transporteigenschappen nog verder. Het metselwerkplatform heeft een centrale elektrische schakelkast om extra platforms te kunnen aansluiten. De bediening van het metselwerkplatform gebeurt met een handschakelaar of voetschakelaar. Het metselwerkplatform versnelt processen en bevordert ergonomisch werken door de werklast in de metselbouw aanzienlijk te verminderen.

Specificaties

Meer informatie
Artikelnummer 10170030
EAN 8000010170030
manufacturer Lissmac
Lengte 4,1 m
Breedte 1,62 m
Gewicht 1240 kg
Hefvermogen 3000 kg
Hefhoogte 0,57 tot 3 m
Lengte uitschuifbaar 6 m
Voeding 400 V